جمعه 31 شهريور 1402
از فرش ابریشم تا هتل
|
پرتو آذر:
|
"مستر یونیورس"
|
لهستان-ایتالیا؛
|
وزنهبرداری قهرمانی جهان۲۰۲۳ - عربستان
|
هزینه ۳۴۳ میلیون یورویی
|
بازسازی آزادی
|
زنان و مردانی از جنس مدال
|
به گزارش پایگاه خبری آبا
|
بازیهای آسیایی:
|
تاکید فیفا
|
اثر فعالیتهای روزانه شدید
|
سرپرست فدراسیون
|
Toggle navigation
بانوان
ورزش بانوان داخلی
ورزش بانوان خارجی
آبی
شنا
شیرجه
واترپولو
کانوپولو
یوگا در آب
ساحلی
والیبال ساحلی
فوتبال ساحلی
کشتی ساحلی
کایت سورفینگ، کایت بوردینگ
جت اسکی ساحلی
فلای بورد
دریایی
غواصی
موج سواری
روئینگ
دراگون بت.قایقهای اژدهایی
یاتینگ. قایقهای تفریحی
توپی
فوتبال
بسکتبال
والیبال
فوتسال
اسکواش
راکتی
تنیس
بدمینتون
پینگ پونگ
کریکت
قدرتی
پرورش اندام، بدنسازی
وزنه برداری
سه گانه. ترای اتلون
کشتی آزاد
کوهنوردی
پهلوانی. زورخانه ای
سرعتی
ژیمناستیک
اسکیت
اسکی روی برف
دو و میدانی
موتور سواری
اتومبیل رانی
رزمی
کاراته
کونگ فو
تکواندو
جودو
بوکس
فکری
شطرنج
الکترونیکی
تیراندازی
تیروکمان
گلف
هوایی
پاراسل
گلایدر
چتر بازی
کایت
بومی
طناب کشی
فوق ستاره ها
تاريخ:بيست و پنجم آبان 1401 ساعت 12:26 کد : 61665
برچسب ها
پس از پیروزی بزرگ
,
سلبی حریف آسانی نبود
,
به گزارش پایگاه خبری آبا
پس از پیروزی بزرگ
سلبی حریف آسانی نبود
ملی پوش اسنوکر ایران در خصوص پیروزی بزرگ خود مقابل مرد شماره 2 اسنوکر جهان گفت: مارک سلبی حریف آسانی نبود.
به گزارش پایگاه خبری آبا به نقل از ایسنا، حسین وفایی ملی پوش اسنوکر ایران که در رقابتهای اسنوکر قهرمانی انگلستان شرکت کرده است، در دور اول این مسابقات به مصاف مارک سلبی مرد شماره ۲ اسنوکر جهان رفت و موفق شد با نتیجه ۶ بر ۴ به پیروزی برسد. وفایی با این پیروزی موفق شد به جمع ۱۶ اسنوکرباز برتر این مسابقات راه پیدا کند. با این پیروزی ملی پوش اسنوکر ایران میبایست با جک لیزووسکی در مرحله یک هشتم به رقابت بپردازد. وفایی درحالی مقابل این اسنوکرباز انگلستانی به پیروزی رسید که در رتبه ۲۰ جهان ایستاده است.
وفایی پس از این پیروزی درخشان گفت: تحت فشار بودن را دوست دارم. باید بگویم که رقابت تحت فشار میتواند بازیام را پیشرفت دهد. مسابقه مقابل سلبی رقابت سختی بود. همه میدانند که مارک سلبی چقدر بازیکن سختی است. صادقانه بگویم، او حریف خیلی سرسختی است.
ملی پوش اسنوکر ایران ادامه داد: وقتی بازی را شروع کردم اصلا مثبت نبودم، خیلی فکر میکردم و احساس می کردم تکنیکم اشتباه است. در پایان، من موفق شدم یک تکنیک خوب پیدا کنم. من قبلاً یک بازیکن هجومی بودم، اما اکنون خیر. این درست مانند شطرنج است. اگر ما اشتباهی بازیکنیم، در یک ثانیه همه چیز می تواند تغییر کند. اگر می خواهید به اوج برسید، باید بهترین بازی خود را مقابل بازیکنان بزرگ انجام دهید.
وفایی ادامه داد: پس از وقفه در بازیهایم، مردم سرزمینم به من پیام می دادند و انرژی مثبت زیادی برایم میفرستادند. من دوباره شروع کردم به جنگیدن تا مردمم را خوشحال کنم. دوست دارم تحت فشار باشم، از بازی کردن در مقابل جمعیت بزرگ لذت می برم.
انتهای پیام
ایران در پارالمپیک ۲۰۲۰
جدول مدالی پارالمپیک ۲۰۲۰
پارالمپیک توکیو
https://abai.ir/News/1/61665
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
Sending ...
وزارت ورزش و جوانان
فراکسیون ورزش مجلس
فدراسیون های داخلی
کنفدراسیون های آسیایی
فدراسیون های جهانی
کمیته ملی المپیک
اداره کل تربیت بدنی استان ها
هیات های ورزشی
انجمن های ورزشی
سازمان های ورزشی
تیم های ورزشی
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز