يک شنبه 2 دی 1403
تاريخ:بيست و چهارم خرداد 1400 ساعت 14:24
کد : 60788

پاسخ نایب رییس بانوان فدراسیون به گلایه‌های دختر وزنه‌بردار

پاسخ نایب رییس بانوان فدراسیون وزنه برداری

پاسخ نایب رییس بانوان فدراسیون وزنه برداری
به گلایه‌های دختر وزنه‌بردار
نایب رییس بانوان فدراسیون وزنه برداری گفت: برای مصدومیت پریسا جهانفکریان سه مرتبه در فدراسیون پزشکی ورزشی نوبت گرفتیم اما خودش به فکر درمانش نبود.

مریم منظمیبه گزارش آبا به نقل از ایسنا درباره گلایه هایی که پریسا جهانفکریان دختر وزنه بردار ایران نسبت به خط خوردنش از اردوی تیم ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و از دست دادن شانس کسب سهمیه المپیک داشت، بیان کرد: ما پنج مرحله اردو برگزار کردیم که پریسا جهانفکریان در اردوی چهارم از ناحیه زانو احساس درد داشت. پیش از این الهام حسینی هم از ناحیه زانو مصدوم شده بود که با توجه به پیگیری های فدراسیون و مصر بودن خودش، توسط دکتر کیهانی جراحی شد و اسفند ماه توانست به اردوی تیم ملی اضافه شود. در مورد پریسا هم وقتی اعلام کرد که از ناحیه زانو احساس درد دارد گفتیم پیگیر درمان زانویش باشد از این رو ۳سه مرتبه برای او نوبت گرفتیم تا به فدراسیون پزشکی ورزشی مراجعه کند و کارشناس فدراسیون پزشکی ورزشی می تواند گواه بر این صحت این مساله باشد.

او ادامه داد: اردوی تیم ملی اوایل اسفند تعطیل شد و قرار شد پس از ۱۰ روز استراحت از اواسط اسفند دوباره برگزار شود و ما به جهانفکریان تاکید کردیم که در این ۱۰ روز پیگیر درمان زانویش باشد و به حساب این گذاشتیم که پیگیر است. او به ما نگفت که در این مدت دنبال درمان زانویش نبوده است. یک روز مانده به آغاز اردو اعلام کرد که پزشک تشخیص داده که نیاز به فیزیوتراپی بدون تمرین است بنابراین اجازه بدهیم که اسفند نیاید و از ۱۵ فروردین به بعد به اردوی تیم ملی اضافه شود. این یعنی دقیقا یک ماه بی تمرینی آن هم در رشته ای مانند وزنه برداری و برای حضور در مسابقه ای چون قهرمانی آسیا. او خودش به فکر درمانش نبود و من و آقای خورشیدی اولین نفراتی بودیم که فوق العاده از این مساله ناراحت شدیم چون برای جهانفکریان هزینه شده بود و انتظار داشتیم بیاید و مثل بقیه در قهرمانی آسیا بدرخشد. عملا ریل هایی را فدراسیون گذاشت و او را سوار قطار کرد تا به اهداف عالی برساند اما او با کشیدن ترمز، این قطار را متوقف کرد. از طرفی من فضای مجازی را جایی برای بحث و تعامل نمی بینم اگر جهانفکریان واقعا صحبت و اعتراضی داشت، همان اول پیگیر می شد نه الان آن هم در فضای مجازی.

منظمی در پاسخ به این پرسش که چرا همان موقع که اردوی چهارم تمام شد با او تماس نگرفتید تا از روند درمانش مطلع شوید، گفت: ما سه مرتبه برایش نوبت گرفتیم و وقتی خودش نخواست برود دیگر کاری نمی توانیم انجام دهیم.

نایب رییس بانوان فدراسیون در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که قرار نیست برای یک سهمیه باقی مانده در دسته ۸۷+ کیلوگرم زنان رایزنی با فدراسیون جهانی داشته باشید، تصریح کرد: نگاه باید واقع بینانه باشد. شانس اهدای این سهمیه به ما خیلی ضعیف و زیر ۱۰ درصد است. از طرفی اینکه انتظار داشته باشیم وزنه برداری الان سهمیه المپیک بگیرد، انتظار بی‌جایی است. البته نمی گویم سهمیه المپیک نمی خواهیم اما باید اجازه بدهید ابتدا در مسابقات بین المللی، آسیایی و جهانی بدرخشند. ما الان رشته های زیادی داریم که بیش از ۲۰ سال است فعالیت می کنند اما رنگ سهمیه المپیک را ندیده اند. مطرح کردن این بحث ها باعث می شود که در فضای مجازی صحبت های غیر منطقی بزنند آن هم در مورد فدراسیونی که در مورد بانوانش به اعتدال حرکت می کند.

منظمی در پاسخ به این پرسش که یعنی فدراسیون هر امکاناتی برای تیم مردان فراهم کرده در اختیار بانوان هم گذاشته است، تاکید کرد: دقیقا، واقعا فدراسیون با این نگاه جلو می رود.

او در مورد اینکه جهافکریان از اردوهای بعدی به تیم ملی دعوت می شود یا خیر، گفت: در آینده مشخص می کنیم. البته حتما باید پاسخی داشته باشیم که چرا این چنین قضاوت کرده است. فدراسیون برای بانوان کم کار نکرده است. هر طرحی برای بانوان دادیم نه تنها مخالفت نکرده اند بلکه قوی تر شده و بعد به اجرا درآمده است. بانوان برای فدراسیون اهمیت دارند به گونه ای که وقتی ما را از استعدادیابی کنار گذاشتند، همه کارها را کنار گذاشتیم و دنبال زنده کردن این حق رفتیم که چرا این اتفاق افتاده است. استانها به این نتیجه رسیده اند که فعالیت بانوان بیشتر برایشان شانس مدال دارند تا در مردان مانند گلستان، سیستان و بلوچستان و یزد. در جلسه ای که با کارشناسان در وزارت ورزش برگزار شد هم در مورد بازگشت وزنه برداری بانوان به برنامه استعدادیابی خیلی بحث کردیم و متقاعد شدند که باید وزنه برداری بانوان باشد اما تصمیم نهایی بر عهده افراد دیگر است‌.

منظمی در مورد حضور تیم نوجوانان در قهرمانی جهان گفت: اردوی نوجوانان ما در اولویت است از این رو به استان ها نامه ارسال کردیم و رکورد ورودی را اعلام کردیم تا بر اساس آن نفرات خود را معرفی کنند. از ۱۶ استان، ۳۴ نفر معرفی شدند که در گروه های ۱۷ نفره دعوت کردند. ۵ وزن اول هشت روز در اردو هستند، ۵ وزن دوم با فاصله دو روز بعد به اردو می آیند. نفرات در دو هفته غربالگری می شوند و سپس اردوهای مستمری برگزار می شوند. البته جوانان و بزرگسالان را رها نمی کنیم. چون ورزشکاران ما در استان های خود که می روند تمرین نمی کنند و این کار فدراسیون را سخت می کند و فدراسیون مجبور است هم پرورش دهد و هم نگهداری کند و واقعا این کار سخت و انرژی بر است. اگر ورزشکاران بقیه فدراسیون ها با ۷۰ درصد آمادگی به اردو می آیند، در وزنه برداری با ۴۰ درصد آمادگی وارد اردو می شوند با این حال فدراسیون تمام قد پشت آنها است.چون ژن خوبی در دختران ماست و با وقت و هزینه و انرژی بیشتر می‌توان روی آنها کار کرد اما به شرطی که به این شکل مورد کم لطفی قرار نگیریم‌.

او در پایان گفت: آغاز کار وزنه‌برداری بانوان از طرف نواب رییس قبلی زده شد که خیلی زحمت کشیدند و نایب رییس بانوان استان ها هم کمک کردند و الان روی ریل افتاده ایم. فدراسیون هم ما را حمایت می کند و کمیته های مختلف فدراسیون نیز کمک حال ما هستند بنابراین اگر موفقیتی در بانوان کسب شده صرفا منوط به یک یا چند نفر نیست و تیم کاری پشت آن بوده است.

انتهای پیام

http://abai.ir/News/1/60788
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



 
وزارت ورزش و جوانان

فراکسیون ورزش مجلس

فدراسیون های داخلی

کنفدراسیون های آسیایی

فدراسیون های جهانی

کمیته ملی المپیک

اداره کل تربیت بدنی استان ها

هیات های ورزشی

انجمن های ورزشی

سازمان های ورزشی

تیم های ورزشی